Annonse

Casper Ruud eksklusivt på Dplay

08.10.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Discovery har sikret seg rettighetene til Casper Ruuds neste turnering som spilles allerede førstkommende mandag. Grusturneringen spilles på Sardinia i Italia og sendes eksklusivt på Dplay.


FOTO: TVNorge/ DPlay

Casper Ruud har imponert stort på grus i år, med semifinaler i både Roma og Hamburg og godt spill i Roland Garros. Hans neste turnering blir 2020 Forte Village Sardegna Open på Sardinia allerede neste uke, og turneringen vil sendes i sin helhet eksklusivt på strømmetjenesten Dplay.

– Casper Ruud har hatt en strålende sesong på grus i år, og i Sardinia er han en av favorittene i en turnering med flere gode navn. Turneringen starter mandag 12. oktober, med finale påfølgende helg. Alle kamper vil bli sendt eksklusivt på Dplay, som også sender alle store ATP-turneringer og Grand Slams, sier sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

Turneringen på Sardinia er en såkalt ATP-250 turnering, men har likevel en imponerende liste med påmeldte spillere. – Casper må nok innfinne seg med et lite favorittstempel, sammen med Diego Schwartzman, semifinalist i Roland Garros. Jeg vil tro det er gode muligheter for at vi igjen kan se Casper Ruud i en finale i ATP-sirkuset, fortsetter sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

2020 Forte Village Sardegna Open sendes eksklusivt på Dplay fra 12.oktober. Finalen spilles 18. oktober. I tillegg til turneringen på Sardinia, vil Dplay strømme tennis hver eneste dag fram til ATPs sesongavslutning 22. november, noe som også inkluderer ATP 500 Wien og Paris Masters, hvor Ruud er påmeldt.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse