Annonse

Nate og Helene fortsetter i «Skal vi danse»

12.10.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

På grunn av usikkerhet rundt helgens avstemning i «Skal vi danse» har TV 2 i dag bestemt at Nate og Helene får en ny sjanse i konkurransen.


Foto: Thomas Andersen, TV 2

TV 2 fikk mange reaksjoner via sosiale medier om at det var problemer med å få stemt under den avgjørende danseduellen mellom Nathan «Nate» Kahungu og Michael Andreassen. I løpet av morgentimene har det kommet flere reaksjoner som alle peker i samme retning. Mange seere opplevde problemer med å stemme på TV2.no, mens det var en feilfri avstemning via SMS.

- Det skal aldri være usikkerhet rundt avstemninger på TV 2. Derfor har vi i dag bestemt at Nate og Helene får en ny sjanse kommende lørdag, forteller pressesjef Jan-Petter Dahl i TV 2. Årsaken til problemet er også klart. De rekordmange stemmene som kom inn under danseduellen gjorde at kapasiteten i systemet ble sprengt.

- Det er første gang vi opplever dette rundt en «Skal vi danse»-sending, og vi vil nå sørge for at kapasiteten rundt TV2.no-avstemningen oppskaleres betydelig før neste sending. Samtidig har vi nå spurt Nate om han ønsker å fortsette i «Skal vi danse», og vi er veldig glade for at han og hans dansepartner Helene Spilling er klare neste lørdag, sier Jan-Petter Dahl i TV 2.

I serien som har premiere på TV 2 Sumo og TV 2 Zebra 26. oktober, skal vi til Riksgränsen i Sverige for å være med inn i Norges råeste snøskutermiljø. I en sesong fylt av action, motorbrøl og humor følger vi hovedkarakterene Maria og Sondre gjennom fall, spektakulære stunt, og hopp som for de fleste virker umulige.

To dansepar ryker dermed ut førstkommende lørdag på TV 2.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse