Annonse

Satser på global og overnaturlig serie

15.10.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Nordic Entertainment Group (NENT Group) får med Adi Hasak, skaperen av NBC-serien Shades of Blue og den prisvinnende serien Eyewitness, og Emmy-vinner Anna Friel til den en ny, overnaturlig antologiserie. Den engelskspråkelige serien skal sendes eksklusivt på NENT Groups strømmetjeneste Viaplay i Norden og Baltikum.


Anna Friel Foto: NENT Group

I den nye, internasjonale Viaplay-serien The Box spiller Anna Friel hovedrollen som Sharon Pici, en Kansas City-politietterforsker fanget i et rom hun ikke kan unnslippe. Det som begynner som en karakterdrevet thriller utvikler seg raskt til å bli et overnaturlig mareritt.

The Box er Anna Friels første serie siden hennes prisvinnende tittelrolle i Marcella, som hun vant en internasjonal Emmy for beste kvinnelige skuespiller i 2017. Seriens showrunner er Adi Hasak, som også har skapt seriene Shades of Blue og Eyewitness.

Innholdssjef i NENT Group, Filippa Wallestam, forteller at det nordiske mediekonsernets har et økt fokus på å lage internasjonalt innhold de neste årene.

– Over de neste fem årene vil vi lansere Viaplay i 15 nye markeder, og en kombinasjon av internasjonalt og lokalt originalinnhold vil være en nøkkeldel av tilbudet vårt. Spennende, kraftfulle serier med talentfulle mennesker fra hele verden, som Anna Friel og Adi Hasak, er enda en påminnelse om NENT Groups ambisjoner, forteller Wallestam.

Produksjonen starter i Stockholm i februar. Serien produseres av Nice Drama, et NENT Studios-selskap.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook


Annonse