Annonse

Bekrefter ny sesong av «Wisting»

20.10.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Til neste år blir det mer Wisting. Sven Nordin, Mads Ousdal og Thea Green Lundberg er alle med i sesong to av Wisting, som er basert på de bestselgende bøkene Illvilje og Nattmannen av krimforfatter Jørn Lier Horst.


Foto: Stig James / NENT Group

Nordic Entertainment Group (NENT Group) kan bekrefte at en ny sesong av den populære krimserien Wisting kommer eksklusivt på strømmetjenesten Viaplay til våren 2021.

Sven Nordin høstet mange lovord for sin tolkning av den erfarne politimannen William Wisting, og vil sammen med sentrale skuespillere som Thea Green Lundberg og Mads Ousdal returnere til en ny sesong med dramatikk i Larvik.

– Jeg er takknemlig og ydmyk over tilbakemeldingene vi fikk i første runde, og det er så morsomt at vi endelig kan lage mer Wisting. Alle har lengtet etter å komme i gang igjen, forteller Sven Nordin.

Trygve Allister Diesen fortsetter som regissør og hovedforfatter for alle sesongens åtte episoder. Han har med seg Vegard Steiro Amundsen og Jadranko Mehic som manusforfattere.

Første halvdel av sesongen, som er basert på boken Illvilje (2019), starter dramatisk etter at en dømt seriemorder rømmer fra Wistings varetekt. Wisting må dermed ta opp jakten før han rekker å drepe igjen. Samme sak faller i datteren Lines søkelys etter hun blir vitne til flukten.

Sesongens siste fire episoder, basert på Horsts bok Nattmannen (2009), innleder dramatikken med en kvinnes hode på et spyd midt i Larvik sentrum. Identiteten til kvinnen er ukjent, og William Wisting må bryne seg på den mest groteske saken i hans karriere.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook


Annonse