Annonse

Disney+ lanserer GroupWatch

22.10.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

I dag lanserer Disney+ GroupWatch, en ny se-sammen-funksjon som gjør at man kan koble seg sammen med venner og familie og se filmer og serier fra hele Disney+-katalogen i fellesskap, selv når man er adskilt.


GroupWatch gjør det mulig for inntil sju personer å se innhold sammen, samtidig på web, mobiltelefon, strømme-enheter eller smart-TV-er, og dele reaksjoner i sanntid.

– Historiefortellingen kommer først ordentlig til liv når du kan dele opplevelsen med andre, og nå er det fortsatt mange som er adskilt fra familie og venner. GroupWatch tilbyr en trygg måte å koble seg virtuelt sammen på og se favoritthistoriene fra Disney+ med favorittmenneskene dine, mens du sitter trygt og godt i din egen stue, sier SVP Product Management i Disney+, Jerrell B. Jimerson.

Abonnenter kan aktivere funksjonen ved hjelp av GroupWatch-ikonet på Detaljer-siden til seriene og filmene fra det omfattende Disney+-arkivet.

Da får de opp en lenke de kan bruke til å invitere inntil seks personer til å se på innhold sammen med dem (forutsetter Disney+-abonnement). Invitasjonene må sendes fra web eller mobil, men selve seingen kan foregå via tilkoblede strømmeenheter eller smart-TV-er.

Hver enkelt deltaker kan sette den synkroniserte GroupWatch-avspillingen på pause, sette avspillingen på igjen, spole tilbake og spole raskt fremover, alt dette for hele gruppen.

Kilde: Disney+ - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse