Annonse

Flyttes fra stranda til høyfjellet

02.11.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Norges mest omtalte strandreality er tilbake til vinteren – denne gang fra det norske høyfjellet. I Ex on The Beach – Afterski er hotte, single og eventyrlystne jenter og gutter klare for å sette fyr på det norske hyttefeltet.


FOTO: TVNorge/ DPlay

Vinteren 2021 blir samba-dates, snorkling og banana boats byttet ut med hundekjøring, mer eller mindre vellykkede forsøk på ekstremsport og brennheite sauna-dates, når vinterversjonen av Ex on The Beach kommer til Dplay.

– Vi har med stort hell utvidet Ex-universet med Oslo-serien Ex and The City, og har i lang tid vurdert å se på nye måter å løse selve flaggskipet på også. Reiserestriksjoner og korona tvinger oss til å tenke nytt, men det ga oss også en anledning til å teste ut vinter-versjonen av Ex on The Beach. I USA gjorde de dette i fjor, og jeg tør påstå at deres Love on The Peak har blitt et episk stykke reality-TV, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Networks.

I Ex on The Beach - Afterski blir åtte single menn og kvinner sendt til en luksushytte i Norge for å feste, flørte og date. Men gammel moro lurer i fjellheimen, og deltakernes eks-kjærester suser én etter én ned nysnøen for å kræsje afterski-festen. Noen er ute etter hevn, andre søker ny gnist i gamle følelser – felles for dem alle er at de ikke går av veien for litt drama.

– Man trenger ikke nødvendigvis palmer og bølgeskvulp for å sette følelsene i sving, og med Ex on The Beach – Afterski kommer vi til å vise at man faktisk ikke trenger stranda for å lage strand-reality, heller. Dette blir en sesong blotta for superundertøy, men proppfull av fartsfylte dates og nye vrier fra den fryktede padden. Om det blir snøballkrig eller engler i snøen vi til slutt får se, vil tiden vise, sier Vatn.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse