Annonse

Nå kommer Nordens første koronafilm

05.11.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Josephine Bornebusch (Solsidan, Elsk meg) har gått sammen med Solsidan-ektemann Johan Rheborg og laget det som omtales som Nordens første «corona-film». ORCA har premiere på strømmetjenesten Viaplay 13. november.


Josephine Bornebusch Foto: NENT Group

Gjennom forskjellige skjermer følger vi mennesker som må takle store utfordringer samtidig som at de tvinges til isolasjon. Hvordan håndterer vi et behov for nærhet, vanskelige forhold og ensomhet? Tittelen ORCA henviser til det latinske navnet for spekkhoggeren, som anses å være et av verdens mest sosiale dyr.

- Nå nærmer det seg premieren, og jeg begynner faktisk å bli litt nervøs. Men det føles veldig gøy å dele traileren nå, slik at publikum kan se litt mer av det de har å forvente, sier Josephine Bornebusch.

I traileren ser vi forfatteren Claes (Johan Rheborg) snakke med datteren sin (Rebecka Josephson) og hans alvorlig syke mor (Marie Göranzon), terapeuten Allan (Peter Andersson) i dialog med en klient, mens influenceren Vida (Vera Vitali) krangler med Ossian (Joel Spira) som hun tror troller folk på nettet.

Igor (Gustav Lindh) snakker med en han savner, mens Hanna (Alba August) ønsker at noen var sammen med henne.

ORCA er Josephine Bornebuschs tredje Viaplay Original-produksjon etter to sesonger med den prisbelønte serien Elsk meg. Det er en film om kjærlighet, savn og intimitet i en tid hvor mennesker ikke får vært sammen.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook


Annonse