Annonse

Euphoria er tilbake på HBO Nordic

18.11.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Euphoria tilbake med to spesialepisoder. Første episode har premiere 7. desember


Etter å ha bli sviktet av Jules som ikke møtte opp på togstasjonen, og etter et tilbakefall til rusavhengighet, følger episoden Rue (spilt av Emmy-vinner Zendaya) når hun feirer jul. Episoden, kalt «Trouble Don't Last Always», er skrevet og regissert av serieskaper Sam Levinson, og har i tillegg til Zendaya også Colman Domingo på rollelisten. Tittel og dato på episoden som følger vil bli annonsert senere. Begge episodene ble filmet og produsert i henhold til strenge retningslinjer for å hindre spredning av COVID-19.

Euphoria mottok tre Emmy-priser i år, blant annet for beste kvinnelige skuespiller i en dramaserie (Zendaya), beste make-up (uten spesialeffekter), og beste originalmusikk.

Euphoria er skapt og skrevet av Sam Levinson, som også produserer. Utøvende produsenter er Ravi Nandan, Kevin Turen, Drake, Future the Prince, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem, Daphna Levin, Tmira Yardeni, Mirit Toovi, Yoram Mokady og Gary Lennon. Will Greenfield er ko-produsent. Serien er produsert i samarbeid med A24 og basert på den israelske serien med samme navn, som er skapt av Ron Leshem og Daphna Levin fra HOT.

Den første spesialepisoden fra Euphoria har premiere 7. desember på HBO Nordic. Hele første sesong av Euphoria er tilgjengelig på HBO Nordic nå

Kilde: HBO Nordic - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse