Annonse

God jul Norge, slik blir julen 2020

24.11.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

TV 2s kanaler lover å fylle desember med spennende juleprogrammer, filmer og serier som skal sette oss i den rette julestemningen.


Vår Staude, Cathrine Fossum og Wenche Andersen FOTO: TV2

Høytiden – og oppladningen til den – blir full av godbiter for TV 2-seerne. Det blir «Julekveld hos Prøysen» hvor Bjarne Brøndbo inviterer fem kjente kvinner til Prøysenhuset for gode samtaler og juletradisjoner, Katrine Moholt tar med datteren Evelina som medprogramleder for «Håp i ei gryte» og inviterer til julekonserter, og Helene Olafsen og Stian Blipp inviterer til juledugnad og underholdning i «Senkvelds juledugnad».

Filmer som står på sendeplanen er blant andre «Love Actually», «The Holiday», «Flåklypa Grand Prix» og «Olsenbanden»-filmene, samt familiefilmer fra Caprinos eventyrlige verden. Det blir seriepremiere på «Hjerteslag» - sesong 3 og «Alex & Aune», og flere spennende internasjonale seriefavoritter.

Nedtellingen til jul starter med flere julekalendere som nye «Tinka og Kongespillet» og klassikerne «The Julekalender» og «Julefergå». Lille julaften og julaften er «God jul Norge» med Vår Staude, Cathrine Fossum og Wenche Andersen klare til å sette oss i den riktige stemningen før julen ringes inn.

Julekveld hos Prøysen fra 7. desember: Alf Prøysen er en viktig del av den norske juletradisjonen, og i 2020 er det 50 år siden Prøysen gikk bort. Programleder Bjarne Brøndbo har invitert fem sterke kvinner som gjester til Prøysenhuset på Ringsaker for å gi oss den beste inngangen til jula. I fem førjulsprogram blir det nære samtaler, stemningsfull musikk, den beste julematen og gode tips til julepynting. Gjestene Ina Wroldsen, Camilla Pihl, Solveig Kloppen, Anneli Drecker og Janne Formoe byr på seg selv gjennom personlige historier og sanger. På scenen møter vi også artister som Knut Anders Sørum, Hilde Louise Asbjørnsen, D.D.E., Thomas Brøndbo og Pernille Øiestad Svendsen.

TV 2 og Røde Kors inviterer til «Senkvelds juledugnad» – en direktesendt TV-sending til inntekt for Røde Kors sitt arbeid for barn i krig og konflikt. Programlederne Stian Blipp og Helene Olafsen inviterer til en varm juledugnad fylt med kjente artister, gjester og underholdningsinnslag. Den landsdekkende «Fadderduellen» ledes av kjente ansikter i kjendispanelet. Hvilken landsdel klarer å skaffe flest Røde Kors-faddere?Som Røde Kors-fadder bidrar du til at barn som vokser opp i krig og konflikt får tilgang på helsehjelp, rent vann og medisiner. Sammen skaper vi julens fineste gave, til de aller minste som trenger oss mest. «Senkvelds juledugnad» vises lørdag 19. desember fra kl. 20.30 på TV 2 og TV 2 Sumo

Det blir gjensyn med Gjertrud, Olav og nissene. «The Julekalender» ble vist på TV 2 første gang i 1994, og den utradisjonelle julekalenderen ble en stor suksess. «Det e' bærrelækkert» og «bob bob» ble innført i det norske vokabular og «Støveldance» ble en slager på diskotek landet rundt.Nå er det tid for en ny runde av kultserien. Hver dag fram til jul kan du følge den populære kultserien med The Travellin' Strawberries. Historien handler blant annet om potetbøndene Olaf og Gjertrud Sand. De er i full gang med juleforberedelsene i det lille huset sitt i Trøndelag. «The Julekalender» vises hver dag fra 1. fra 24. desember?på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse