Annonse

Hver episode er et nytt nachspiel

01.12.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Selma har feila i stort sett alt tjueårene har kasta etter henne. I serien Nach forsøker hun å få livet sitt i orden, ett nachspiel av gangen.


FOTO: TVNorge/ DPlay

Den nye Dplay-serien Nach er en realistisk dramaserie som følger de tre ungdommene Selma, Elin og August gjennom en skjellsettende sommer i kollektivet. Hver episode er et nytt nachspiel, og en ny kime til konflikt, kjærlighet og forsoning.

– Nachspiel er en tid hvor geniale og idiotiske planer blir lagt, hvor ubehagelige hemmeligheter deles, slåsskamper startes og desperat sjekking blir prøvd. Nach er en lånt og ansvarsløs tid før det virkelige livet starter igjen, og det er ikke over før du legger deg. Det er spennende med en serie som utelukkende utspiller seg i dette rommet, og for oss i Discovery er det også gøy å ta vårt første steg inn i sjangeren ung-drama, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge.

Etter å ha droppet ut av universitetet, tom for penger og uten kjæreste, er Selma muligens en slik person som vil bli kalt en fiasko av sin generasjon. Når hun blir kastet ut av sitt eget kollektiv på 17. mai, flytter hun midlertidig inn sammen med sin vellykkede lillesøster Elin og hennes kjæreste August. Hun håper å få litt mer kontroll over livet, men når Selma forelsker seg i August på nachspiel, blir hun plutselig fanget mellom sine følelser og sin egen søster.

– Livet i 20-årene, før man fyller 30, er for de aller fleste en slags prøvetid for å komme ut av det som et voksent menneske på den andre siden. Det er en fase der mange mennesker gjør feil, feil som kan være nødvendige for å komme videre som menneske. Det er i dette universet Dplay-serien Nach finner sted, sier Vatn.

Nach er skapt av Ernst De Geer, Mads Stegger og Anne Bjørnstad, produsert av Rubicon, og kommer på Dplay til våren. Hovedrollene spilles av Sarah Francesca Brænne (Selma), Fredrik Steenberg Ditlev-Simonsen (August) og Ingrid Giæver (Elin).

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse