Annonse

Et univers herjet av sykdom

11.12.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

The Stand er Stephen Kings post-apokalyptiske univers herjet av sykdom, og en verdensomspennende kamp mellom det gode og det onde. Kommer på HBO Nordic 17. desember.


Menneskehetens skjebne avhenger av den 108-år gamle Mother Abagail (Whoopi Goldberg) og en håndfull overlevende. Deres verste mareritt er personifisert i den dødelige og mektige Randall Flagg (Alexander Skarsgård), også kalt «Dark Man».

The Stand er basert på Stephen Kings bestselgende bok ved samme navn, men har en ny og annerledes slutt enn den originale boken, skrevet av King selv.

I tillegg til Goldberg og Skarsgård, spiller en rekke velkjente skuespillere i resten av ensemblet, inkludert James Marsden som Stu Redman, Odessa Young som Frannie Goldsmith, Jovan Adepo som Larry Underwood, Amber Heard som Nadine Cross, Owen Teague som Harold Lauder, Henry Zaga som Nick Andros, Brad William Henke som Tom Cullen, Irene Bedard som Ray Bretner, Nat Wolff som Lloyd Henreid, Eion Bailey som Weizak, Heather Graham som Rita Blakemoor, Katherine McNamara som Julie Lawry, Fiona Dourif som Ratwoman, Natalie Martinez som Dayna Jurgens, Hamish Linklater som Dr. Jim Ellis, Daniel Sunjata som Cobb, og Greg Kinnear som Glen Bateman.

Serien er distribuert av CBS Studios og distribueres internasjonalt av ViacomCBS Global Distribution Group. Benjamin Cavell er showrunner og utøvende produsent i samarbeid med Taylor Elmore, Will Weiske, Jimmy Miller, Roy Lee og Richard P. Rubinstein. Josh Boone er regissør og utøvende produsent for premiere- og finaleepisoden. Jake Braver, Jill Killington, Owen King, Knate Lee, og Stephen Welke er produsenter for serien.

Kilde: HBO Nordic - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse