Annonse

Pierre og Daniel med egen realityserie

14.12.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

De har både vunnet og knust hjerter i Ex on The Beach, og de har drevet parterapi i Singletown. Nå får brødrene Pierre og Daniel Louis sin egen realityserie.


FOTO: TVNorge/ DPlay

Brødrene Pierre (27) og Daniel (28) har alltid drømt om et liv i sus og dus med penger, fete biler og damer, men livet blir ikke alltid som planlagt. Pierre trives som singel, men drømmer om å ta karrieren og bankkontoen til nye høyder. Daniel har fått livet snudd på hodet nå som han har blitt pappa, og føler at kjæresten Kristina pisker ham rundt hjemme. Serien Pierre og Daniel gir et helt nytt blikk på virkeligheten bak fasaden til de kjente reality-brødrene.

– Det har skjedd så enormt mye i livene våre de to siste årene. Vi fikk komme inn som brødre i Ex on The Beach, vi har fått jobbe som programledere i Singletown, og nå har Danne blitt pappa og jeg har fått mitt første onkelbarn! Med denne serien får vi vist hvordan vi egentlig er, hvordan livene våre arter seg, uten pædden, drama og drikkeleker, og hvor utrolig gøy vi har det. Og vi gir også svaret på spørsmålet alle har stilt seg, nemlig hvordan vi ser ut som drag queens, sier Pierre Louis.

Pierre Louis ble for alvor kjent da han vant Paradise Hotel i 2015, og populariteten har bare økt etter at han har vært med på flere produksjoner av Ex on The Beach, både i Norge og Sverige. Storebror Daniel Louis ble med Pierre som en bonus-joker i andre sesong av Ex on The Beach Norge, men seilte straks opp som en stjerne i reality-Norge. For Dplay har de to brødrene også vært programledere for serien Singletown nå i høst. Dplay-serien Pierre og Daniel følger brødrene i dagliglivet og på fest, og viser hvem som egentlig skjuler seg bak deres tøffe og heltatoverte ytre.

– Det ble ganske raskt klart for oss hvor mye TV-gull det er å hente i Pierre og Daniel. Det er ikke nødvendigvis bare det at de er populære hos damene, men humoren som oppstår når et brødrepar, som er så glad i hverandre, tar plass på skjermen. I serien Pierre og Daniel får vi også se en annen, mer alvorlig side av de to. Det kommer til å bli veldig spennende å få se Daniel jobbe seg inn i rollen som nybakt pappa, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse