Annonse

Camping-favoritter blir influensere

04.01.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Gjennom serien Ja vi elsker camping har Snefrid Antonsen (64) og Erik Hagen (67) blitt hele Norges TV-favoritter. Nå går de solo, og er klare for å erobre internettet. Snefrid og Erik blir influensere kommer på Dplay og TVNorge til våren.


FOTO: TVNorge/ DPlay

– Nå har vi tatt oss en liten pause fra campinglivet og bestemt oss for å prøve noe nytt. Jeg tror ikke det er så mange på vår alder som har prøvd å bli influensere og da er det ekstra spennende å se om vi får det til. Det er jo ikke så lenge siden vi lagde en Instagram-konto, og vi har allerede fått over 20 000 følgere. Vi hadde ikke trodd at det skulle gå så bra og vi synes det er veldig hyggelig at så mange vil følge oss, sier Snefrid Antonsen.

I serien byr paret på sitt unike og eksklusive Snefrid og Erik-content, og på veien til å bli Insta-kjendiser skal de lære av de beste. De møter blant andre kjente norske influensere, youtubere, Ex on the Beach-deltakere, Lilli Bendriss og en kattehvisker som gir dem tips og triks til å bli stjerner på influenserhimmelen.

Norske TV-tittere er blitt godt kjent med de to uadskillelige campingentusiastene som alltid holder humøret oppe, og med den nyopprettede Instagram-kontoen er de klare til å «break the internet».

– Snefrid og Erik tar kjendisstatusen ett skritt videre, og nå har de altså satt seg fore å bli influensere. Hvordan blir man egentlig en influenser og hva driver influensere med? Blir man rik av all sponsen? Og hva skal til for å bli en hit i sosiale medier? Med en god miks av uslåelig pågangsmot, noe ustødig teknisk kompetanse og mentorhjelp fra flere norske influensere skal Snefrid og Erik forsøke å oppnå Insta-herredømme. Jeg koser meg allerede med å følge dem der, og jeg er sikker på at TV-serien blir like fornøyelig å følge, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse