Annonse

Tester artisters musikalske IQ

08.02.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Programleder Anders Hoff har med seg Silya Nymoen og Jakob Schøyen Andersen som lagkapteiner når norske artisters musikalske IQ skal måles i den splitter nye musikalske spørreleken «Den du veit» på TV 2.


Silya Nymoen, Anders Hoff, Jakob Schøyen Andersen. Foto: Renate Madsen, TV 2

Gjennom 12 programmer fylt med humor og musikalske oppgaver blir artistene i studio satt på en virkelig prøve – og seerne hjemme kan være med og gjette: Hva er din musikalske IQ? Er du en Mozart eller Mads Hansen? Svaret får vi når «Den du veit» har premiere på TV 2 lørdag 13. februar.

Programleder Anders Hoff og lagkapteinene Silya Nymoen og Jakob Schøyen Andersen tester hva våre artister kan om det de faktisk driver med, nemlig musikk. Klarer deltakerne å kjenne igjen sanger etter bare ETT sekund? Lar de seg lure når Jakob, Silya og Anders fremfører låter de påstår er originale? Gjestene må synge låter i dobbelt tempo, og dessuten beholde fatningen under en svært nær intimkonsert. Men hvem kommer høyest i «moduleringskonkurransen»?

Anders Hoff er programleder og har drevet med musikk hele livet gjennom korps, band og humorshow med «Raske Menn».

- Med eksakt vitenskap og slurvete metodikk kommer vi frem til den musikalske IQ til gjestene våre. Det blir quiz og sang, samt noen elementære «musikk i praksis»-oppgaver der vi får se deltakerne bli utfordret i alt fra sanger i dobbelt tempo, parodiferdigheter, til hvor høyt kan de klarer å modulere. Det er et program du kan se med hele familien og være med å gjette, eller du kan se det alene og gjette mot deltakerne, eller du kan la være å se det, men da får du ikke gjettet, sier Anders Hoff.

Jakob Schøyen Andersen er skuespiller, komiker og musiker og har medvirket i en rekke filmer, forestillinger og TV-program. Han er også meget glad i quiz og har, ifølge seg selv, et konkurranseinstinkt som har ødelagt stemningen på mang en musikkquiz.

Silya Nymoen er en av Norges sterkeste live-artister og har spilt utallige konserter med bandet sitt, Silya & the Sailors, de siste årene. Hun er artist, låtskriver, skuespiller og programleder.

- Det å få være lagleder på «Den du veit» er noe av det morsomste jeg har vært med på! Det er så deilig uhøytidelig samtidig som du må levere og konkurranseinstinktet er i høygir mens vi kaster oss ut i de rareste oppgaver, sier Silya. «Den du veit» har premiere på TV 2 lørdag 13. februar kl. 22.10. Det er totalt 12 programmer og produsert av doG tv.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse