Annonse

Tuva skal lede norske Naked Attraction

12.02.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

TV-suksessen Naked Attraction kommer i norsk versjon på discovery+ denne våren. Sexolog og programleder på NRK P3, Tuva Fellman, skal lede den norske utgaven.


Tuva Fellmann FOTO: TVNorge/ Discovery+

– Jeg gleder meg enormt til å være programleder for Naked Attraction Norge, og det er rett og slett fordi jeg elsker kropp. Jeg synes vi ser alt for lite av ekte, vanlige, nakne kropper. Selv jeg, som utdanna sexolog, kan skvette litt når jeg plutselig ser noen nakne. Vi er så vant til pornokropper og glossy, retusjerte bilder med filterbruk at vi nesten synes en vanlig kropp og et vanlig ansikt er rart, sier Tuva Fellman.

I Naked Attraction, som har vært en seersuksess i både Storbritannia, Danmark og Finland, strippes alt ned til det naturlige. I programmet skal en deltaker velge seg en date blant fem forskjellige kandidater. De håpefulle er alle skjult bak hver sin glassvegg, og litt etter litt kommer deres kropper til syne, helt uten en tråd. Ulikt fra en vanlig date, så dannes førsteinntrykket nedenfra.

For hver runde i programmet må én kandidat forlate studio, helt til velgeren står igjen med den som best fanger hens naturlige og instinktive preferanser. Programleder og sexolog Tuva Fellman hjelper til med utvelgelsen og bistår med nyttig og fascinerende kunnskap om kropp, sex og tiltrekning.

– Utallige ganger har jeg sittet i garderoben i svømmehallen og egentlig hatt lyst til å bli der. Det er så spennende å se på vanlige, nakne kropper. Ikke bare fordi de kanskje er flotte å se på, men fordi alle er så forskjellige. Visste du for eksempel at hos 56 % av alle kvinner henger de indre kjønnsleppene ut av de ytre? Det er det sjelden internett viser deg, men det skal du få se i Naked Attraction Norge, sier Fellman.

Tuva Fellmann har gjennom en årrekke gitt norsk ungdom råd om kropp og sex i P3s Juntafil. I 2019 vant hun Skamløsprisen for måten hun løfter fram skambelagte områder innen seksualitet og klarer å skape en positiv debatt omkring dem. Programlederrollen for Naked Attraction Norge er hennes første jobb for Discovery.

– Naked Attraction Norge skal opplyse like mye som det skal vise fram, og jeg kan ikke tenke meg en person som er bedre kvalifisert til å lede dette programmet enn Tuva Fellman. Hun har løftet kroppstematikk, seksualitet og identitet i over ti år i NRK, og har en unik evne til å få gehør hos ungdom. Vi er stolte over å få henne med på laget her i Discovery, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery. Naked Attraction Norge kommer på strømmetjenesten discovery+ våren 2021.

Kilde: TVNorge/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse