Humor-serie om gaming-miljøet

06.04.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Strømmetjenesten Viaplay kommer med en ny gamingserie kalt Try Hard, en humoristisk fortelling om en gruppe unge gutter som prøver å få det store gjennombruddet i den profesjonelle spillerverdenen.


Foto: NENT Group

Tegneserieskaper og forfatter Anders Morgenthaler har sammen med forfatter og skuespiller Allan Hyde laget komedien Try Hard. Hovedrollen spilles av Ari Alexander, som blant annet er kjent fra Doggystyle, Alfa og Badehotellet.

I serien følger vi 23 år gamle Sebastian, spilt av Ari Alexander, som fremdeles bor hjemme og bruker all sin tid på å spille Counter-Strike. Det eneste han drømmer om er å bli en profesjonell spiller. Men foreldrene hans deler ikke hans entusiasme og krever at Sebastian gir opp drømmen og i stedet får en utdannelse eller begynner å tjene penger.

Det er ikke noe Counter-Strike-team i byen, og Sebastian har ingen forbindelser til det profesjonelle spillmiljøet. Men han gir seg ikke! Sebastian bestemmer seg for å samle sitt eget team for å komme nærmere drømmen, og begynner dermed hans og vennenes ville reise mot å bli profesjonelle spillere.

Mange utfordringer ligger foran dem, og spørsmålet er om teamet av amatørspillere noen gang vil få et bein i bakken i den tøffe, konkurransedyktige spillverdenen?

– For mange over 40 er spill en form for satanisk kirke med sin egen zombiehær. Jeg kan nå bekrefte at det ikke er det. Spill er hverdag for alle under 40 år, på samme måte som frokost og oppvask, forteller Anders Morgenthaler.

Try Hard er produsert av New Creations og er et samarbeid mellom Anders Morgenthaler og Allan Hyde. Viaplay-serien består av åtte episoder og har premiere på strømmetjenesten til våren. Gjennom produksjonen har New Creations samarbeidet med de bærekraftige konsulentene Jordnær Creative, og på denne måten klart å nesten halvere seriens klimaavtrykk.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook