Annonse

Allsvenskan på norske skjermer

07.04.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Mens den norske Eliteserien er foreløpig utsatt til mai, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer i Sverige allerede lørdag 10. april. Alle kampene fra Allsvenskan vil i år bli sendt eksklusivt på discovery+ i Norge.


FOTO: Discovery

– Det er svært gledelig at vi endelig har fått på plass Allsvenskan på discovery+ også her i Norge. Dette gjør ventetiden til starten på Eliteserien vesentlig kortere. Allerede 10. april starter vi opp med toppkampen mellom regjerende mester Malmø FF og Hammarby, sier sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen.

Discovery Sverige har hatt rettighetene til den svenske elitedivisjonen siden 2020. Nytt av året er at alle kamper også vil bli sendt i Norge. – Dette er en god nyhet for tusenvis av svensker som bor og jobber i Norge og for alle andre norske fotballsupportere. Alle kamper i årets sesong vil sendes på discovery+, så det bare å benke seg foran skjermen, sier sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen.

Årets kanskje mest overraskende overgang i internasjonal fotball skjedde nettopp i Sverige, da den slovakiske superstjernen Marek Hamšík, med 124 landskamper og over 500 kamper for italienske Napoli, meldte overgang til IFK Gøteborg. Den overgangen kom som et sjokk for mange.

– Det var mange som satte kaffen i halsen når nyheten kom om at Napoli-stjernen Marek Hamsik skulle spille for IFK Gøteborg i årets sesong. I tillegg spiller blant annet den svenske landslagskapteinen Sebastian Larsson, samt flere norske spillere som blant annet Jo Inge Berget og Tobias Heintz i Allsvenskan. Tar vi med de store derbyene i svensk fotball, så er det en hel masse å glede seg til foran årets sesong, sier sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen.

Allsvenskan kan sees på discovery+ med et discovery+ Sport-abonnement. Første kamp er Malmø FF mot Hammarby, lørdag 10. april klokken 14.00.

Kilde: TVNorge/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse