Annonse

Vekk med Canal Digital og Viasat

13.04.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om DIVERSE

Når Telenor Group og NENT fusjonerte Canal Digital og Viasat Consumer i mai i fjor, ble Allente skapt – en gigant i det nordiske tv-distribusjonsmarkedet med over en million kunder. I dag kutter selskapet båndene til sine gamle merkevarer og lanserer et nytt kundetilbud, under slagordet Bedre sammen.


Foto: Allente

Bjørn Ivar Moen, administrerende direktør i Allente: «Å lansere Allente som en egen merkevare ut mot kundene er en skikkelig milepæl for oss og er noe vi har jobbet med hele det siste året. Det er liten tvil om at Canal Digital og Viasat Consumer er bedre sammen, for vi har hatt muligheten til å plukke det beste fra to verdener når vi har satt sammen de kundepakkene vi nå lanserer. Med en attraktiv miks av både lineære kanaler og strømmetjenester i pakkene våre, gleder vi oss til å gjøre både eksisterende og nye kunder godt kjent med hva vi har å tilby i tiden fremover».

Når Allente nå lanseres for fullt i kundemarkedet innebærer det samtidig at merkevarene Canal Digital og Viasat Consumer fases ut i Norden. Eksisterende kunder av Canal Digital og Viasat Consumer vil beholde sitt allerede brede tilbud av underholdning når de gradvis fases over til Allentes plattformer, og nye kunder får ta del i en helt ny verden av underholdning. Innenfor sport har Allente samlet alle de store sportskanalene i ulike pakker, slik at også sportselskere skal kunne finne innhold de brenner for – enten det er håndball, ski, golf, trav eller engelsk fotball.

Selskapet planlegger også å utvide sin eksisterende produktportefølje, for slik å kunne tilby både nye og eksisterende kunder en tv-opplevelse av ypperste kvalitet.

Mahmoud Mustapha, operasjonell direktør i Allente: «Allente står for All entertainment, og det er virkelig det vi nå tilbyr våre kunder. Uavhengig av om man er på jakt etter sport, serier, film, dokumentarer, nyheter eller fredagsunderholdning, kan man finne det hos oss. Selv om det fremdeles er satellitt-TV som er det beste valget for de som ønsker topp kvalitet og ingen form for tidsforsinkelse i sendingen når favorittlaget spiller kamp, kan også en oppgradert bredbåndsløsning gjøre det mulig for enda flere å ta del i vårt tv-univers».

Tilbudet Allente i dag lanserer er oppdelt i fire forskjellige tv-pakker, hvor den populære strømmetjenesten Viaplay – med titler som Wisting, Delete me og Maskineriet – inngår i tre av disse. I tillegg har Paramount+ valgt Allente som en av sine nordiske samarbeidspartnere, og inngår – akkurat som Viaplay – i tre av tv-pakkene Allente tilbyr. Det gir kundene tilgang på innhold fra blant annet Showtime, CBS, Nickelodeon, MTV, Paramount Studios og Comedy Central. Et siste eksempel på strømmetjenester som komplementerer det lineære tilbudet Allente tilbyr sine kunder er HBO, som kan by på seersuksesser som Game of Thrones, Succession og Chernobyl.

Mahmoud Mustapha: «TV er viktigere enn noensinne, og kundene våre ønsker å se tv både lineært, on demand og via strømmetjenester. Med vår pakketering får man i pose og sekk, samtidig som man får rask tilgang til hele utvalget via den brukervennlige Allente-appen – i tilfelle man har gått litt lei av å bruke fjernkontrollen».

Kilde: Allente - Mer om DIVERSE - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse