Annonse

Ingvill Måkestad Bovim til Discovery

07.04.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Ingvill Måkestad Bovim blir ny friidrettsekspert for Discovery. Måkestad Bovim vil ha en sentral rolle under dekningen av De olympiske leker i Tokyo, som går av stabelen om under 100 dager.


Ingvill Måkestad Bovim - Foto: Discovery

– Vi er veldig glade for å få Ingvill Måkestad Bovim med på OL-laget vårt. Ingvill har svært god kunnskap om hva som kreves for å kunne yte optimalt, spesielt med tanke på mellom- og langdistanseløping, hvor vi har noen av våre fremste medaljekandidater i Tokyo. Hun vil være en viktig del av teamet som skal følge våre friidrettsstjerner til sommeren, sier sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen.

– Vi går inn i et OL med sannsynligvis de beste forutsetningene vi har hatt i moderne tid når det gjelder medaljesjanser. Vi har opptil flere medaljekandidater, med kanskje Karsten Warholm og Jakob Ingebrigtsen i spissen. Det blir utrolig spennende å være med i teamet som skal presentere verdens største idrettsarrangement til det norske folk. Det er en stor oppgave, men sammen med svært rutinerte kollegaer så kommer dette til å bli utrolig gøy, sier Ingvill Måkestad Bovim.

– Vi har planlagt for OL i Tokyo i flere år, og gleder oss veldig til å komme i gang. Vi kommer til å dekke alle de viktige hendelsene sett med norske og internasjonale øyne – døgnet rundt. Alt fra OL vil vises på discovery+, mens vi på våre ulike TV-kanaler vil plukke ut det som er viktigst for oss nordmenn. Det er bare å glede seg, sier sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen.

Kilde: TVNorge/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse