Annonse

Kjærlighetsjakten er i gang på TV 2

19.04.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Jakten på kjærligheten er nå i gang med sin 18. sesong, og i likhet med tidligere år har flere hundre bønder søkt om hjelp til å finne kjærligheten på TV 2.


Årets bønder i Jakten på kjærligheten Foto: TV 2/Privat/Montasje.

- Våren er endelig her og vi har hatt over ett år med pandemi og sosial avstand. Er det en ting korona virkelig har satt en stopper for er det sosial nærhet. Derfor har det aldri vært mer kjærkomment å presentere seks nye kjærlighetssøkende bønder for alle single damer og menn der ute. Årets bønder ønsker av hele sitt hjerte å finne en å dele livet med, sier programleder Gunhild Dahlberg.

- Dette er en strålende mulighet til å få en spennende vår og høst om man er i en kjærlighets-tørke. Så hvis en av årets bønder får hjertet ditt til å banke litt ekstra, ikke nøl med å ta kontakt om du er singel. Har du en venn eller venninne som gjerne vil melde sin interesse for en bonde, men ikke tør selv, er det helt innafor å søke på vegne av vedkommende via brev eller mail, sier Dahlberg.

Fjorårets Jakten på kjærligheten-sesong var en suksess, med to forelskede par som fortsatt er sammen som kjærester. Nå håper programlederen på full pott og at de fire bøndene som får flest brev, og dermed skal følges på TV 2 i høst, skal ende i fire forelska par.

- Ut fra statistikken vi har klart å spore oss til er det født 14 Jakten-babyer gjennom de 17 sesongene Jakten på kjærligheten har gått på TV 2, og det er blitt til sammen 38 Jakten-par. Jeg satser på at årets deltagere gir kjærligheten en sjanse og at Amors piler treffer denne sesongen også.

Årets bønder står støtt i seg selv, men de savner alle en kjæreste å dele hverdagen med. Felles for dem alle er at de er åpne for at en kjæreste gjerne kan ha sitt eget prosjekt på gården eller ha jobb utenom.

- Sesongens yngste bonde er Tina (26) som driver med hest og korn og som er lærer på barneskolen. Hun elsker å synge og er sosial, men savner en trygg og god mann med humor. Fra selveste Lofoten kommer melkebonden og idrettslæreren med det største smilet og den herlige humoren, Sebastian (28) som gjerne vil ha en kjæreste som er selvstendig, seg selv og som er positiv.

- Lene (40) har fulgt drømmen, sagt opp jobben i Oslo og flyttet til en gård hun har pusset opp og driver som besøksgård med 10 alpakka og hester. Kornbonden Ola (28) er den siste i vennegjengen som ikke har dame så nå mener kameratene virkelig det er på tide. Trebarnsfaren Ole-Johan (48) bor på en fantastisk gård og er klar for å ta deg med på kanefart med hest og slede under stjernehimmelen. Stefan Gundersen (50) er årets eldste bonde, en spennende og hyggelig kar som driver både med sau, lama, ullgris, høner og honningproduksjon og er en god kokk, så her kan damene forvente seg en treretters middag og en låt til dessert når han spiller på sin saksofon, sier Gunhild Dahlberg.

I portrettprogrammet som sendes på TV 2 og TV 2 Sumo allerede på torsdag kan vi få være med som "flue på veggen" hjem til bøndene for å se hvordan de har det på gårdene og bli bedre kjent med dem.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse