Annonse

Ulrikke Falch i ny dramaserie

03.05.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

I sin nyeste dramaproduksjon har discovery+ fått med seg SKAM-skuespiller og feminist Ulrikke Falch. Serien er svenskprodusert, og skal etter planen spilles inn i sommer.


Ulrikke Falch - Foto: Discovery

Den nye serien har ennå ikke fått noe navn, men hovedrollene bekles av Ulrikke Falch og den populære svenske programlederen, forfatteren, komikeren og skuespilleren Clara Henry. Manusforfatter og regissør er den prisbelønte serieskaperen Lina Åström.

– Jeg ser frem til å jobbe med dette prosjektet. Jeg er glad for å jobbe med Clara Henry og puste liv i Lina Åströms fantastiske manus, sier Ulrikke Falch.

Den nye discovery+-serien vil blande drama og humor, og skal sette en «Generasjon Z-linse» på forhold og dating i dagens Skandinavia. Serien tar opp hjertesorg, sex og stevnemøter – og en ganske uortodoks plan for hvordan du kommer over eksen din ved hjelp av Tinder.

Clara Henry er også forventningsfull før innspillingen starter. – Jeg elsker alle normbrytende serier, og det er en luksus å få være en del av nye. Ulrikke er også morsom, snill og veldig profesjonell. Og Lina Åström er et geni som manusforfatter og regissør, hun er skarp og skaper alltid humorgull, sier Clara Henry.

Programdirektør i Discovery Norge, Magnus Vatn, er svært entusiastisk overfor prosjektet. – Vi har i løpet av det siste året gått over til en mer nordisk organisasjon i Discovery, og serier som dette viser fordelen vi har av å også jobbe på tvers av landene. Serien produseres i Sverige, men med en norsk stjerne i en av hovedrollene, og norske discovery+-seere får tilgang på den samtidig som de svenske. Så blir det jo kjempespennende å se hva det fantastisk talentfulle trekløveret Ulrikke Falch, Clara Henry og Lina Åström klarer å skape sammen. Jeg gleder meg skikkelig, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge.

Kilde: TVNorge/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse