Annonse

Ny serie for fans av Game of Thrones

10.05.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

House of the Dragon er basert på George R.R. Martins bok Fire & Blood, og omhandler historien til Targaryen-familien, og finner sted rundt 300 år før hendelsene i Game of Thrones. Serien har startet opptak og forventet premiere er i løpet av 2022 på HBO.


House of the Dragon - FOTO: HBO

Blant de medvirkende i House of the Dragon: Emma D’Arcy som Princess Rhaenyra Targaryen: Kongens førstefødte barn, av rent valyrisk blod og en dyktig dragerytter. Mange vil si at Rhaenyra ble født med alt, men hun ble ikke født som en mann.

Matt Smith som Prince Daemon Targaryen: Kong Viserys yngre bror og arving til tronen. Daemon har drageblod i årene og er en uforlignelig kriger og dragerytter. Men det sies, at når en Targaryen blir født, kaster gudene en mynt opp i luften.

Steve Toussaint som Lord Corlys Velaryon/The Sea Snake: Velaryon-familien har en valyrisk blodlinje som går like langt tilbake i tid som Targaryen-familien. Som “The Sea Snake» er Lord Corlys den største nautiske eventyrer i Westeros historie, og han har bygget opp en mektig familie rikere Lannister-familien, som eier den største flåten i verden.

Olivia Cooke som Alicent Hightower: Datter av Otto Hightower, også kjent som «The Hand of the King». Alicent er den vakreste kvinne i de syv kongeriker. Hun er oppvokst i The Red Keep, tett på kongen og hans innerste sirkel. Hun besitter både ynde og skarp politisk sans.

Rhys Ifans som Otto Hightower: Otto er også kjent som «The Hand of the King» og tjener både kongen og riket på lojalt og trofast vis. I Ottos øyne er den største trussel mot kongeriket kongens egen bror, Daemon, og det faktum at Daemon er arving til tronen.

Medskaper/Executive Producer: George R.R. Martin. Basert på George R.R. Martins bok, Fire & Blood. House of the Dragon har premiere i løpet av 2022 på HBO Nordic

Kilde: HBO - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse