Gispende psykologisk drama

26.05.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group/Viaplay

I høst er det premiere på Viaplay sin originale serie Close to Me. Serien er et gispende psykologisk drama med den danske stjernen Connie Nielsen (Wonder Woman) og Christopher Eccleston (Doctor Who) i hovedrollene.


Close To Me - Foto: NENT Group

– Det føles fantastisk gøy at vi har samlet et eksepsjonelt solid og talentfullt skuespillerensemble som alle bidrar med fantastiske rolleprestasjoner. Dette, kombinert med et godt utformet og fryktelig spennende manus, gjør denne serien til et «must see», sier Connie Nielsen.

Viaplay Original-serien «Close to Me» handler om ekteparet Jo (Connie Nielsen) og Rob (Christopher Eccleston) som ser ut til å ha alt. Et vakkert hus på det engelske landskapet, talentfulle barn og et fantastisk ekteskap. Livet til Jo blir plutselig snudd på hodet når hun har en forferdelig ulykke og mister hukommelsen. Når hun prøver å få minnet tilbake, begynner hun sakte å oppdage at alt ikke er så perfekt som hun trodde, og at noen - for enhver pris - prøver å skjule noe for henne.

– Dette er en utrolig nervepirrende historie som er forankret i dype hemmeligheter, svik og forhold. Jo aner ikke hvem hun kan stole på, og til og med familien hennes ser ut til å holde sannheten borte fra henne. Jeg tror denne serien vil appellere til alle som liker psykologiske thrillere, sier Connie Nielsen.

Det seksdelte krimdramaet har en solid rollebesetning med en blanding av etablerte skuespillere og oppvoksende stjerner, blant annet Susan Lynch (Save Me, Unforgotten) og Leanne Best (Young Wallander, Cold Feet). I tillegg fylles den allerede stjernespekkede rollebesetningen av Henning Jensen (When the Dust Settles, Below the Surface), Ellie Haddington (Enola Holmes, Motherland), Ray Fearon (Da Vinci's Demons, His Dark Materials), Nick Blood (Agents av SHIELD, Strike), Jamie Flatters (Liar, Avatar 2) og Lorraine Burroughs (Hard Sun, Last Tango in Halifax).

«Close to Me» har premiere i høst og er en ny originalserie fra Viaplay i seks deler. Serien er basert på Amanda Reynolds bestselgende roman med samme navn, og er skrevet av Angela Pell (Snow Cake, Gifted) og regissert av Michael Samuels (The Missing, Any Human Heart). Gina Carter (24 Hour Party People, Kingdom) og Connie Nielsen er eksekutive produsenter med Robert Taylor og Ed Clarke fra The Development Partnership (TDP) og Dave Clarke fra NENT Studios UK.

Mer om Viaplay / Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook