Annonse

Sikrer nye rettigheter innen motorsport

07.06.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group/Viaplay

Nordic Entertainment Group har kjøpt rettighetene til en rekke motorsporter. Nå skal W Series, Ferrari Challenge, DTM og Nürburgring 24 Hours sendes på Viaplay.


Ayla Ågren - Foto: NENT Group

Norske Ayla Ågren og finske Emma Kimiläinen er blant førerne som skal kjempe om ta tittelen fra regjerende mester, Jamie Chadwick, i W Series - verdens første racingserie for kvinner.

26. juni går startskuddet, og gjennom sesongen skal åtte race gå parallelt med Formel 1-løpene på åtte av de mest legendariske banene verden over. Det nye oppsettet kommer til å sørge for at oppmerksomheten rundt W Series øker, og vil bidra til å plassere de talentfulle kvinnelige sjåførene i sentrum av motorsporten.

Viaplay vil bli W Series' eksklusive hjem i de nordiske og baltiske landene, samt i Polen for 2021- og 22-sesongen.

- Med W Series får vi nå barriere-brytende action med norske Ayla Ågren i sentrum. Vi ønsker at Viaplay skal være et godt og spennende hjem for motorfans, og gjør med dette vår motorportefølje enda bredere og enda mer attraktiv, sier sportssjef i NENT Norge, Kristian Oma.

- Det er veldig spennende at Viaplay bringer W Series til et stort publikum. Det betyr at vi kan vise fra talentene våre, underholde mange mennesker og nå ut til nye, unge talenter - og det i ni land, sier den finske stjernen Kimiläinen.

I tillegg har NENT Group sikret seg rettighetene til det årlige Nürburgring 24 Hours-løpet og Ferrari Challenge, der åtte nordiske og polske førere kjemper om seieren. Viaplay kommer også til å vise bilsportserien DTM, som starter 18. juni på racerbanen i Monza.

Mer om Viaplay / Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook


Annonse