Annonse

Espen Eckbo med ny nissekalender

23.08.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

20 år etter Nissene på låven og 10 år etter Nissene over skog og hei, vender Espen Eckbo tilbake med nye nisser i julekalenderen Nissene i bingen, der 24 single mennesker samles på en nedlagt grisefarm, for å leve parvis som Nissefar og Nissemor i 24 dager. Julekalenderen kommer på discovery+ i desember.


Foto: Discovery

I desember telles det ned til jul med en ny og dampende het reality-julekalender, skapt av Espen Eckbo. – Med de siste årenes utvikling innen reality-TV, var det vanskelig å motstå fristelsen til å lage en tredje sesong. Denne gangen handler det om å sette sammen deltakere i par og påføre forholdet utfordringer. Ingen par møter vel større utfordringer enn nissepar i førjulstida, når alminnelig lidenskap og sjalusi kombineres med juleforberedelser og stress, sier Espen Eckbo.

I Nissene i bingen viser adventstiden seg å være full av utfordringer, og hver kveld må én nisse dumpes. På julaften kåres det sterkeste nisseparet, som får fylle nissesekken med én million kroner. Programlederrollen fylles denne gang av Jakob Schøyen Andersen. Flere nye nisseansikter dukker opp, fremstilt av blant andre Torjus Tveiten, Fridtjof Josefsen Stenseth, Caroline Glomnæs, Caroline Johansen, Andrea Berntzen, Hina Zahidi, Natalie Bjerke Roland, Henrik Fladseth og Jon Øigarden. I tillegg blir det naturligvis gjensyn med gamle nisselegender og medvirkende som Atle Antonsen, Trond Fausa Aurvåg, Mariann Saastad Ottesen, Henrik Elvestad, Siw Anita Andersen, Eivind Sander, Line Verndal og Nikis Theophilakis.

– Det har vært veldig motiverende å få med seg en ny generasjon skuespillere. De husker Nissene på Låven fra sin egen barndom og fikk Paradise Hotel inn med puberteten. Det gjør dem godt rustet for Nissene i bingen, og de har tilført masse leken energi til prosjektet. Jeg vil si at Jakob som programleder Jon Olavsen, er mer troverdig enn de fleste andre reality-programledere, sier Espen Eckbo.

– At Espen og hans nisseunivers skal omfavne den mye omtalte datingrealityen, ser jeg veldig fram til. Her ligger det til rette for mye god humor og julestemning. I tillegg har et stjernelag av både velkjente og nye nisser har sagt ja til å bli med, og det er vi veldig glade for. For en måte å feire at det er 20 år siden Nissene på låven ble vist for første gang, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Networks.

Nissene på låven og Nissene over skog og hei har vært solide seersuksesser og publikumsfavoritter, og er det fortsatt. Programdirektøren gir Espen Eckbo mye av æren for det. – Espen har en unik evne til å utvikle karakterer og universer man blir glad i, og hans nisseunivers er blitt en institusjon. Espen er en av våre absolutt fremste komikere, sier Vatn.

Kilde: TVNorge/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse