Annonse

Kommer på HBO Nordic i september

31.08.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Nye sesonger av kjente serier, filmer og helt nye serier som kommer på HBO Nordic i september 2021


Billions - FOTO: HBO

WHAT WE DO IN THE SHADOWS - Sesong 3 har premiere 3. september. What We Do in the Shadows følger tre vampyrer fra Staten Island som har vært romkamerater i hundrevis av år. Hovedrolleinnehaverne Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillén og Mark Proksch gjentar rollene sine som henholdsvis Nandor, Laszlo, Nadja, Guillermo og Colin Robinson i den nye sesongen som utspiller seg i kjølvannet av avsløringen om Guillermos sanne identitet. Sesongen består av 10 episoder.

A.P. BIO - Sesong 4 har premiere 3. september. Komiserien følger Harvard-filosofen Jack Griffin (Glenn Howerton), som etter å ha mistet drømmejobben sin blir tvunget til å returnere til Toledo, Ohio for å jobbe som biologilærer på videregående skole. Etter at han ankommer Whitlock High School, gjør Jack det klart at han ikke har planer om å undervise i biologi i det hele tatt. Han innser at han har en gruppe smarte studenter foran seg, og bestemmer seg for å bruke de unge sinnene til sin egen vinning. Sesongen består av 8 episoder på 30 minutter.

BILLIONS - Sesong 5 fortsetter 6. september. I andre halvdel av sesong 5 sender tilstedeværelsen av den mektige milliardæren Mike Prince (Corey Stoll) ringvirkninger gjennom Axe Capital og gir Chuck Rhoades (Paul Giamatti) et potensielt nytt våpen i kampen mot Bobby Axelrod (Damian Lewis). I andre roller ser vi David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin og Jeffrey DeMunn. Jeanane Garafolo dukker opp i gjesterollen som Winslow, eieren av et lovlig cannabis-selskap. Andre del av sesong 5 består av 5 episoder.

ROBOT CHICKEN - Sesong 11 har premiere 7. september. Adult Swims stop-motion-komedie Robot Chicken er tilbake. Sesong 11 er proppfull av nye, morsomme parodier og vanvittige karakterer, fra Joe Exotic til Peppa Pig. Robot Chicken-nerden og Bitch Pudding er også tilbake, og vi får servert en skummel spesialepisode med Halloween-tema. Ingen deler av popkulturen er skjermet for Robot Chickens satiriske blikk denne sesongen. Sesongen består av 12 episoder på 12 minutter.

SCENES FROM A MARRIAGE - Premiere 13. september. Oscar Isaac og Jessica Chastain spiller hovedrollene i denne moderne versjonen av Ingmar Bergmans klassiske svenske serie, som er utviklet, skrevet og regissert av Hagai Levi. Scenes From A Marriage er en fengslende nytolkning av dilemmaene som ble utforsket i originalen - kjærlighet, hat, begjær, monogami, ekteskap og skilsmisse - sett fra perspektivet til et moderne amerikansk par. Miniserien består av fem episoder.

TEENAGE EUTHANASIA - Premiere 17. september. Teenage Euthanasia er Adult Swims nye, sprø komiserie om død, familie, og utilsiktet oppstandelse. Serien utspiller seg i innlands-Florida i en nær fremtid og handler om eierne av Tender Endings begravelsesbyrå, familien Fantasy: bestemor Baba, hennes voksne barn onkel Pete og Trophy, og Trophys tenåringsdatter, Euthanasia ("Annie"), et navn som ved et uhell ble gitt henne grunnet Trophys uutholdelige lidelser. Sesongen består av 7 episoder på 30 minutter.

DOOM PATROL - Sesong 3 har premiere 24. september. Sesong tre plukker opp tråden på slutten av Dorothys (Abi Monterey) møte med Candlemaker, en konfrontasjon som fører til et forferdelig tap. Gjengen i Doom Patrol står ved et veiskille og hvert medlem sliter med å ta innover seg hvem de er og hvem de ønsker å være. Ting blir bare mer kompliserte når Madame Rouge (Michelle Gomez) ankommer i en tidsmaskin, med et veldig spesifikt oppdrag... om hun bare klarte å huske hva det var. Sesongen består av 10 episoder på 60 minutter.

NUCLEAR FAMILY - Premiere 27. september. Nuclear Family er en tredelt dokumentarserie fra HBO som følger filmskaper Ry Russo-Young mens hun vender kameraet mot sin egen fortid for å utforske betydningen av familie. På slutten av 70-tallet/begynnelsen av 80-tallet, da en homofil familie med to lesbiske mødre var et utenkelig konsept for de fleste, ble Ry og søsteren Cade født ved hjelp av sæddonorer. Ry's idylliske barndom ble truet av et uventet søksmål som sendte sjokkbølger gjennom familiens liv, og som fortsetter å gi gjenklang den dag i dag.

Kilde: HBO - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse