Annonse

Snart sesong 2 av Beforeigners

25.11.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Den nye sesongen av den norske science fiction-serien Beforeigners kommer til HBO Max i desember. SE TEASER


Foto: Lars Olav Dypvig / HBO

Sci-fi-dramaet Beforeigners er skapt og skrevet av Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin, og regissert av Jens Lien. Den nye sesongen består av 6 episoder og er produsert for HBO Max av Rubicon TV. Dette er litt om handlingen i andre sesong:

Et brutalt drap i Oslo med forgreininger til 1800-tallets England reiser spørsmål om Jack the Ripper kan ha fremvandret til nåtiden. Lars og Alfhildr innser snart at hvis de skal få has på morderen, kan de stole kun på hverandre.

SE DEN FØRSTE TEASEREN AV SESONG 2 HER:

Parallelt med etterforskningen må Lars håndtere familiær uro når datteren hooker opp med en norrøn værmann, og Alfhildr kommer i kontakt med en mystisk volve, som viser seg å ha viktig kunnskap om Alfhildrs bakgrunn. For Norges evige konge, Olav Haraldsson, blir tilværelsen i nåtida helt annerledes enn han har sett for seg.

Krista Kosonen og Nicolai Cleve Broch er tilbake i hovedrollene som Alfhildr og Lars. Vi får også et gjensyn med Tobias Santelmann (Olav den Hellige), Stig Henrik Hoff (Tore Hund), Ragnhild Gudbrandsen (Wenche), Stig Amdam (Harald), Agnes Kittelsen (Marie), Ylva Bjørkaas Thedin (Ingrid), Kyrre Haugen Sydness (Gregers) og Pål Sverre Hagen (Doktoranden).


Foto: Lars Olav Dypvig / HBO

Den norske komikeren og skuespilleren Herman Flesvig (Sturla) er ny i castet denne sesongen, så vel som flere internasjonale skuespillere: Hedda Stiernstedt (Volven), Paul Kaye (John Roberts), Billy Postlethwaite (Issac), Ann Akin (Precious Clark), Jade Anouka (Adepero) og Philip Rosch (Henry).

Beforeigners er skapt og skrevet av Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin og regissert av Jens Lien. Produsent for sesong to er Terje Strømstad. Utøvende produsenter er Fridrik Mar, Eilif Skodvin og Anne Bjørnstad, utøvende medprodusent er Jens Lien. Utøvende produsenter for HBO Max er Christian Wikander, Steve Matthews og Antony Root.

Beforeigners sesong 2 består av 6 episoder på 45 minutter og får premiere på HBO Max 5. desember.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse