Annonse

Peacemaker har premiere neste uke

05.01.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Max Original-serien Peacemaker, skrevet og regissert av James Gunn og produsert av Peter Safran, har premiere torsdag 13. januar på HBO Max. Tre episoder slippes på premieredagen, etterfulgt av én episode ukentlig frem til 17. februar.


Foto: HBO

DC spin-off-serien Peacemaker følger fortsettelsen på historien om karakteren med samme navn, spilt av John Cena i James Gunns film fra 2021, The Suicide Squad. Peacemaker er en ærefryktig mann som tror på fred for enhver pris, uansett hvor mange mennesker han må drepe for å oppnå det.

I rollene ser vi John Cena som Peacemaker, Danielle Brooks som Adebayo, Freddie Stroma som Vigilante, Jennifer Holland som Harcourt, Chukwudi Iwuji som Murn, Steve Agee som Economos og Robert Patrick som Auggie Smith.

Gunn har skrevet alle de åtte episodene av Peacemaker og regissert fem, inkludert første episode. Gunn, Safran og Matt Miller fungerer som executive produsenter med Cena som co-executive produsent. Peacemaker er basert på karakterer fra DC og er produsert av Gunn's Troll Court Entertainment og The Safran Company i samarbeid med Warner Bros. Television.

SE TEASER HER:

Peacemaker har premiere 13. januar på HBO Max.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse