Annonse

The King's man på Disney+ i februar

09.01.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Kinofilmer kommer nå raskt på streaming. The King's man er fortsatt aktuell på kinolerretet men Disney+ varsler allerede nå at filmen blir tilgjengelig i februar på Star+.


Foto: Peter Mountain / Twentieth Century Fox Film Corporation / getty images / disney+

The King's Man er en prequel til de andre Kingsman-filmene og følger historien om hvordan den aller første hemmelige spion-organisasjonen ble til. Det er en manns kamp for å stoppe noen av de verste tyrannene verden har sett og kriminelle mesterhjerner som vil kaste verden ut i en krig som vil ta livet av millioner av mennesker.

Filmen er fortsatt å se på en del norske kinoer, men de som ikke vil gå på kino i disse koronatider kan se den på Disney+ fra 23. februar i Norge, under merkevaren Star+. Den slippes 9. februar i Storbritannia, mens resten av Europa får se den samtidig som oss nordmenn.

The King's Man er regissert av Matthew Vaughn og i rollene finner man blant annet Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou og Charles Dance.

Filmen er basert på en tegneseriebok kalt The Secret Service laget av Mark Millar og Dave Gibbons, adoptert for film av Matthew Vaughn og Karl Gajdusek.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse