Annonse

Høydepunkter på HBO Max i Februar

27.01.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Raised by Wolfs er tilbake og vi tar avskjed med Killing Eve. Her er noen av høydepunktene på HBO Max i februar 2022.


Foto: HBO Max

Februar byr på mange spennende serienyheter på HBO Max, og et av månedens høydepunkter blir gjensynet med venninnene Lila og Elena i den tredje sesongen av My Brilliant Friend, basert på de bestselgende bøkene til Elena Ferrante. Ridley Scotts science fiction-drama Raised by Wolves er tilbake 4. februar, og vi tar avskjed med Killing Eve når fjerde og siste sesong har premiere 27. februar.

Steven Soderbergh har regissert filmen Kimi, en thriller med Zoë Kravitz i hovedrollen. Det er også mange Warner Bros.-filmer å velge blant, og nye titler blir tilgjengelige på tjenesten kun 45 dager etter kinopremiere. Nye Warner Bros.-filmer som er tilgjengelige på HBO Max nå inkluderer Judas and the Black Messiah, Clint Eastwoods Cry Macho, og den prisbelønte, biografiske filmen King Richard med Will Smith i hovedrollen. Smith vant nylig en Golden Globe for sin skildring av tittelkarakteren Richard Williams.

The Cleaning Lady har Premiere 3. februar. Thony De La Rosa er en kambodsjansk lege som reiser til USA på jakt etter medisinsk behandling til sønnen, Luca, som er diagnostisert med en sjelden lidelse. Men når den eneste mulige benmargsdonoren trekker seg og visumet hennes utløper, blir Thony fanget i Vegas, tvunget til å forsørge sønnen ved å jobbe som renholder. Etter å ha vært vitne til et drap, blir hun rekruttert av gangsteren Arman Morales som vil bruke Thony som "cleaner", en som fjerner alle spor etter mafiaens forbrytelser.

The Girl Before er en miniserie fra HBO Max og BBC One som har premiere 10. februar. Jane får muligheten til å flytte inn i et vakkert, ultra-minimalistisk hus designet av en mystisk arkitekt. Det er bare én ulempe: beboeren er nødt til å følge hans liste av strenge regler. Jane føler at huset forandrer henne på uventede måter, og når hun får vite mer om sin forgjenger, Emma, oppdager hun urovekkende likheter mellom dem og lurer på om hun deler skjebne med hun som bodde der før... Basert på boken av J.P. Delaney.

Naomi er en ny serie fra DC-universet som har premiere 3. februar. Tenåringen Naomi McDuffie elsker tegneserier og er webansvarlig for en Superman-nettside. Når en overnaturlig hendelse finner sted i hjembyen hennes i Oregon, vil Naomi vite mer om dens opprinnelse. Med hjelp fra sin beste venn, sine adoptivforeldre, og en tatovør med en mystisk fortid, reiser Naomi inn i multiverset på jakt etter svar, og det hun oppdager kommer til å forandre hennes syn på superhelter. Skapt av Ava DuVernay, basert på tegneserien av Brian Michael.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse