Annonse

Verdens mest berømte sexvideo

01.02.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

På Disney+ starter i morgen en ny dramaserie basert på historien om sexvideoen med Pamela Lee og Tommy Lee som ble stjålet og lagt ut på internett.


Foto: Disney+

I dag ville kanskje ikke saken fått så store oppslag i media, men på midten av 90-tallet ble det skandale da en intim video med to kjendiser ble stjålet og offentliggjort på web, som da var helt nytt for folk flest. Dette er en historie om krysningspunktet mellom kjendiser, teknologier og privatliv, skriver Disney+ i en pressemelding.

Pam & Tommy er historien om skuespiller Pamela Anderson og musiker Tommy Lee, som opplevde at sexvideoen de hadde lagt for internt bruk kom på avveie. Det skal ha skjedd da en håndverket ikke fikk betaling for arbeid han hadde gjort på huset, han brøt seg inn i safen der han fant den nå berømte videokassetten.

Videoen var aldri ment for offentligheten, men takket være internett som var helt ville vesten på den tiden, ble filmen spredd over hele verden i løpet av kort tid og sett av millioner av mennesker. TV-serien tar for seg konsekvensene dette hadde for paret selv og for samfunnet som helhet.

Lily James spiller Pamela Anderson og Sebastian Stan spiller Tommy Lee, mens Seth Rogen har fått rollen som den misfornøyde håndverkeren. Han er også en av produsentene. De andre produsentene er Evan Goldberg, James Weaver, Alex McAtee, Megan Ellison, Sue Naegle og Ali Krug.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse