Annonse

Norsk stjerneskudd med i antologiserie

08.03.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Det norske stjerneskuddet Kristine Frøseth har rollen som den unge Betty Ford i antologiserien The First Lady på Paramount+


Foto: Paramount+

I den nye serien fra Lionsgate Television møter vi flere av Hollywoods største og mest anerkjente, kvinnelige skuespillere som Viola Davis, Michelle Pfeiffer og Gillian Anderson

Oscar-vinnerne Susanne Bier og Cathy Schulman er produsenter. Den danske stjerneregissøren Susanne Bier har regien på hele den første sesongen.

THE FIRST LADY gir oss et nytt perspektiv på det amerikanske lederskapet, fortalt gjennom øynene til kvinnene i hjertet av Det hvite hus. I regjeringens østfløy har mange av historiens mest virkningsfulle og verdensendrende beslutninger blitt skjult, tatt av USAs karismatiske, komplekse og dynamiske førstedamer. Serien skildrer de personlige og politiske livene til tre unike, gåtefulle kvinner og deres familier.

Vi får vite mer om deres reiser til Washington, deres fortid og følger dames historiske opplevelser i Det hvite hus. Gjennom sammenvevde historier, som er som om veggene i Det hvite hus kunne snakke, fokuserer sesong én på de unike livene til Michelle Obama, Betty Ford og Eleanor Roosevelt.

TRAILER:

I serien møter vi også Kiefer Sutherland (24) som president Franklin D. Roosevelt, Aaron Eckhart (Wander) som president Gerald Ford, Dakota Fanning (The Alienist) som Susan Elizabeth Ford, Regina Taylor (I’ll Fly Away) som Michelle Robinson Obamas mor Marian Shields Robinson, Lily Rabe (American Horror Story) som Lorena “Hick” Hickok, Jayme Lawson (The Batman) som den unge Michelle Obama og ikke minst norske Kristine Frøseth (Looking for Alaska) som den unge Betty Ford.

Serien får première i Norge mandag 18. april

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse