Annonse

Simon Nitsche leder ny satsing

06.04.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Skal vi danse-vinner Simon Nitsche blir programleder for «I fyr og flamme» - et nytt underholdningsprogram på TV 2.


Simon Nitsche. Foto: TV 2/Jan-Petter Dahl.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Simon hjertelig velkommen tilbake - nå som programleder. Simon skal lede det nye humorprogrammet «I fyr og flamme», og vi gleder oss til å se ham blomstre i programlederrollen, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

Simon har jobbet som reporter og anker i TV 2 Sporten siden 2018 og frem til mars i år, og er nå tilbake i ny rolle. – Det blir stort å lede et underholdningsprogram på TV 2. Det er en tillitserklæring, og det er hyggelig at det er flere enn mamma som har troa. Jeg gleder meg, sier Simon Nitsche.

«I fyr og flamme» er et underholdningsprogram der tre kjendisduoer påstår at de har gjennomført devilleste, rareste og mest vågaleutfordringene- og dokumentert alt på video. Det er bare en liten ting. Har de faktisk klart å gjennomføre det de sier de har gjort?

– Da jeg hørte om programmet første gang tenkte jeg: Denne festen kan jeg ikke gå glipp av. Det blir humor, galskap og konkurranse hånd i hånd, med masse fine folk innom, fortsetter Simon.

«I fyr og flamme» byr på nye utfordringer hver uke hvor programleder Simon og to gjestedommere skal finne ut hvem som snakker sant, og hvem som bare bløffer. Sesongen består av 10 episoder. Formatet er opprinnelig fra Nederland, og er i England kjent som «Pants On Fire».

«I fyr og flamme» skal spilles inn denne våren og premieredato offentliggjøres senere.

  • Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på - og RSS:    Annonse