Netflix satser på K-drama

05.01.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Strømme-TV gir mer mangfold på TV enn de gamle statlige kringkasterne noen gang kunne gi. Nå satser Netflix på koreanske tegneserier, mer kjent som K-drama. Dette er seriøse serier for voksne, som også blir tilgjengelige i Norge.

Netflix offentliggjorde i dag at de vil produsere sin første koreanske dramaserie, Love Alarm. Den vil være basert på en webtoon av Kye Young Chon. Chon er en av Sør-Korea’s mest populære tegneserieforfattere, berømt for sin unike romantiske stil.

Dette er en serie på 12 episoder som vil bli produsert av Jaemoon Lee og det nylig etablerte produksjons-selskapet Hidden Sequence. Lee har tidligere vært involvert i en rekke prisvinnede koreanske dramaserier, som Signal og An Incomplete Life. Disse har begge en stor tilhørerskare verden over, av fans av K-drama.

Love Alarm har allerede en stor tilhengerskare og er en av de mest populære tegneseriene på TV i Sør-Korea. Historien dreier seg om en ukjent utvikler som lanserer en app. Denne appen har den unike egenskapen at den kan si fra hvis noen har romantiske følelser for deg. En slik app får nødvendigvis store innvirkninger på samfunnet.

LES MER PÅ F7.NO Ekstern lenke

Mer om Streaming Kilde og Foto: Netflix