Flere ser Unge Lovende på nett

24.01.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Fredag 20. januar ble hele den nye sesongen av dramaserien Unge Lovende lagt ut på nett og skal man tro på besøket på NRK`s nettplayer har interessen økt voldsomt. Ifølge tall fra NRK har over 96.000 sett første episode. Det er mer enn dobbelt som under samme periode i fjor, melder Aftenposten. Mer enn 50.000 nordmenn har rett og slett sett ferdig hele sesongen. Serien Unge lovende har premiere på vanlig TV, NRK1 i kveld.

- Det fungerte bra for første sesong, så da fortsetter vi med det. Jeg tenker på serien som en tre timers film, da kan vi strekke handlingen utover på en annen måte også. Det er slik jeg liker å se serier – i ett, sier manusforfatter Siri Seljeseth til NTB.

Unge Lovende er en norsk serie, laget av NRK. Den handler om livene til tre venninner i 20-årene i Oslo som prøver å følge drømmene sine. Hovedrollene spilles av Seljeseth, Gine Cornelia Pedersen og Alexandra Gjerpen. Serien er produsert av Monster Scripted.

Det er også nylig bekreftet at det blir en tredje sesong av Unge Lovende. – At vi får lage en tredje sesong betyr at vi får strekke historiene lengre. Jeg er veldig glad for at vi får gjøre det, sier skuespiller og serieskaper Siri Seljeseth til NRK

LES MER OM DETTE PÅ F7.NO Ekstern lenke

Mer om NRK Kilde og Foto: NRK