P3 skal vise ekte sex på TV

08.08.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Ungdomskanalen NRK P3 har søkt etter par som vil være med i en ny serie på TV. P3-serien «Line fikser kroppen» vil drive moderne seksualundervisning ved å vise naturlige kropper og sex på TV. Serien kommer i november.

Programleder Line Elvsåshagen skal ta et oppgjør med sitt eget og andres forhold til kropp og sex. – Jeg har en indre sorg over at både jeg og mange jenter ikke føler seg bra, og det gjør meg forbanna. Vi må løfte frem den nye «body posivity»-trenden og feire kroppen, for vi er jo så flotte, sier Elvsåshagen.

Et av virkemidlene for å nå dette målet vil være å vise vanlige mennesker som har sex på TV. P3 har brukt både blogger og hengt opp plakater for å rekruttere par som kan tenke seg å dele sine mest intime stunder med hele Norge.

– Tanken er ikke å vise et kjønnsorgan i bevegelse, men å gå bort fra det glorifiserte og vise at sex er en fin og nær situasjon som gjerne kan være litt klønete, uten at det er farlig. Porno gir inntrykk av at sex skal være hylete, banalt og «kåtebonanza», mens det vanligvis er en hyggelig kroppesightseeing, sier Elvsåshagen

Mer om NRK Kilde og Bilde: NRK / Håkon Mosvold Larsen