Sigrid til P3 Gull 2017

24.10.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

NRK P3 har avslørt den første artisten som skal stå på scenen under årets P3 Gull lørdag 25. november. Første navn ut er Sigrid Raabe, 21 år fra Ålesund. Popyndlingen er helt klar på hva som er hennes favorittøyeblikk fra P3 Gull: – Da Gabrielle og gjengen hennes spilte «Fem fine frøkner» med en frekk gitarsolo på slutten. Guriland, det var bra, forteller Sigrid til NRK P3.

Hun har også et helt spesielt ønske for hva hun vil ha på backstage-raideren: – Haha, ikke så mye spennende. Drømmen er å få ullsokker! I år sendes showet direkte fra Skur 13 på Tjuvholmen i Oslo.


Hver dag frem til og med lørdag avsløres de resterende fem artistnavnene hos «Christine» på NRK P3. Om knappe to uker blir også nominasjonene klare. P3 Gull vant pris for Årets Event under «Gullruten» tidligere i år.

P3 Gull er et musikkshow og en prisutdeling i regi av NRK P3. P3 Gull ble for første gang arrangert 29. november 2013 på Sentrum Scene i Oslo. Det deles ut priser i fire kategorier: Årets nykommer, Årets liveartist, Årets låt og P3-prisen.

Mer om NRK Foto: Tom Øverlie/NRK