Ny serie fra Nils og Ronny

08.11.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

I en ny lørdagsserie tar Nils og Ronny grep for å gjøre verden litt mindre farlig. Kraftverket i Hønefoss er basen når barndomskameratene inviterer gjester og publikum til sin egen hjemby for å dele uforglemmelige reiseøyeblikk. Handlingens menn har premiere på NRK1 lørdag 11. november kl. 19.55.

I reiseprogrammet «Handlingens menn» legger Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen ut på enestående eventyr verden rundt og kaster seg ut i halsbrekkende prosjekter for at vise at verden kanskje er litt mindre farlig enn mange skal ha det til.


Gjennom åtte programmer tar Nils og Ronny med seg reiseopplevelsene hjem til barndomsbyen Hønefoss. Der er det gamle Kraftverket gjort om til et spektakulært studio fylt med biler og suvenirer, og herfra kan både gjester og publikum ta del i turkameratenes mange rørende og underholdende reiseøyeblikk.

I det første programmet blir vi med reisekameratene til Filippinene, der de skal gjøre opp for en dårlig samvittighet som har gnaget dem i mange år. Løftet de ga til en lærerinne i en avsidesliggende landsby for lenge siden ble nemlig aldri innfridd. Ikke før nå.

Mer om NRK FOTO: INNOCENT MUKHELI / NRK/CONCORDE