Årets programledere i Julemorgen

21.11.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

NRK Supers egne programledere Shana Mathai, Anders Herman Carlsen og Haakon Stevens skal lede årets Julemorgen.

– Jeg gleder meg til å se julelys overalt og spise sykt mye mandariner, sier Shana Mathai. Sammen med de andre to gleder hun seg til å synge julesanger, tulle sammen og ikke minst skape masse julehygge om morgenen i juleferien. Både Shana og Anders Herman Clausen er vanligvis på skjermen som programledere i Barne-TV i NRK Super.


For Anders var det ikke ordentlig jul uten å få med seg Julemorgen på NRK da han var liten. – Jeg stod opp tidlig hver eneste morgen for å få med meg mine to store helter i barndommen, Nissa og Elisabeth fra Julemorgen. Tredjemann i Julemorgen-teamet, Haakon Stevens, er til daglig å se som programleder i Skolefri live i NRK Super. Han gleder seg aller mest til å lage ting på juleverksted og leke med Barne-TV Anders og Shana.

Julemorgen på NRK Super byr på musikalsk lekenhet, humor og varme hver morgen i to og en halv time gjennom hele julen fra 21. desember til og med 1. januar. Shana, Anders og Haakon skal servere serier som Tilde Møfrø, Anneli og Lillians vinter, Masha og Mishka, Grizzy & lemen, Kodetropp O, og Hedenhøsbarna finner opp julen.

Mer om NRK FOTO: NRK