To nye ledere ansatt i TV2 Sumo

04.05.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

TV2-gruppen satser videre på strømme-TV. Nå har de ansatt Marius Bjerke, som får ansvaret for å bedre brukeropplevelsen. Inn i lederteamet kommer også Iselin Årdal, som får ansvaret for kunder og leveranser.

Marius Bjerke er ansatt som produktdirektør i TV 2 Sumo. Han vil ha ansvaret for videreutviklingen av produkt og brukeropplevelse. – Marius Bjerke har jobbet med strømmetjenester i mange år og har stor kompetanse i skjæringen mellom produkt, teknologi og forretning. Samtidig har han en stor lidenskap for både kunden og folkene som skal levere tjenesten. Vi er derfor svært glade for å få ham ombord i TV 2 Sumo, sier TV 2 Sumo-direktør Christian Birkeland.

Bjerke gleder seg til å bidra til å bygge opp et spennende og innovativt produktmiljø i TV 2. – TV 2 Sumo skal bli et av de mest attraktive stedene å jobbe som produktutvikler i mediebransjen i Norge. For meg som kommer fra distributørsiden blir det spennende å komme enda tettere på innholdet og redaksjonene, og det gir nye muligheter til å være med på å skape nye konsepter. Det ligger mye krutt i kombinasjonen av den redaksjonelle kraften TV 2 har og TV 2 Sumo, sier Marius Bjerke.

– Iselin Årdal har allerede jobbet ti år i TV 2 Sumo. Hun kjenner organisasjonen godt og har bygget opp teamet som i dag jobber med kundeservice. Jeg er svært glad for at hun nå blir en del av ledergruppen og at hun skal bidra til å videreutvikle brukeropplevelsen hos oss, sier Birkeland. – Vi lever i en tid hvor kundene har enda større makt og flere valg enn noen gang. Da blir det enda viktigere å sørge for at de kundene vi har blir fornøyde og har en god opplevelse i møtet med oss. Jeg gleder meg veldig til å jobbe mer med å sørge for at vi har fornøyde kunder og at vi leverer en så god tjeneste som mulig til TV 2 Sumos kunder, sier Iselin Årdal.

Mer om TV2 Kilde og Foto: TV2

Følg oss på Twitter og Facebook