Dette kan du finne på HBO neste år

29.12. 2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Nyttårsløftene om å tilbringe mindre tid i sofaen neste år kan du bare glemme. Det påstår ihvertfall Pr-avdelingen til HBO. De har presentert noen av nyhetene vi kan forvente å finne på strømmetjenesten neste år.

Når det gjelder egenproduserte serier bør man spesiellt merke seg dramaserien The Young Pope. Jude Law har hovedrollen som den første amerikanske Paven. Dette er en dramaserie med et begrenset antall episoder, men som allerede har fått mye omtale i sosiale medier.

Andre ting man kan se fram til på HBO neste år er dokumentarserien Beware the Slenderman (bilde). Denne dokumentarserien forteller den sanne historien om to jenter som lurte sin beste venn inn i skogen. Der stakk de henne med kniv 19 ganger. De avslørte senere at de gjorde det for å glede en høy mann uten ansikt. Denne mannen kjente de bare online som Slenderman.

HBO vil også snart sende Becoming Warren Buffett. I denne serien kan man følge historien om en ambisiøs gutt fra Nebraska besatt av tall. Han ble senere en av verdens rikeste og mest respekterte menn.

LES HELE SAKEN PÅ F7.NO: Nyheter på HBO i 2017 Ekstern lenke

Mer om Streaming Foto: HBO og Kilde: HBO

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook

Søk om forbrukslån opptil 500.000kr. Lånemegleren behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter. Lånemäklaren tar jobben med å finne det mest gunstige lånetilbudet.
Trenger du hjelp med å emballere dine produkter? Vi leverer strekkfilm for alle produkter
Eiendomsmeglere på TV
TV2 satser på komiserien Meglerne. Trenger du en ekte eiendomsmegler?
Anbefalt:
Å bruke TV til investeringer
Ny trend for investering. Les mer
Anbefalt:
www.toppfinans.com
Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans