Dyster ny serie på HBO Nordic

25.04.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

HBO Nordic har i morgen première på den nye Hulu-serien basert på Margaret Atwoods roman The Handmaid’s Tale. Dette er en serieadopsjon av en kritikerrost og dystopisk historie. De tre første episodene vil ha premiere på HBO Nordic 26. april. Deretter vil det komme en ny episode hver uke.

Hovedrollene i serien innehas av Elisabeth Moss, kjent fra Mad Men og Joseph Fiennes fra blant American Horror Story. Vi møter også Samira Wiley, kjent fra Orange is the New Black, Max Minghella, Yvonne Strahovski, O.T. Fagbenle og mange andre.

Serien er basert på den klassiske romanen ved samme navn av Margaret Atwood. Handlingen finner sted i den dystopiske nasjonen Gilead, et totalitært samfunn i det som en gang het USA. Miljøkatastrofer og tiltakende ufruktbarhet blant kvinner har ført til at Gilead har blitt et militarisert og ekstremt fundamentalistisk samfunn der kvinner behandles som statlig eiendom.

Som en av de få gjenværende fruktbare kvinnene i samfunnet, tvinges Offred (Elisabeth Moss) inn i tjenerskap hos et høyt rangert medlem i det patriarkalske diktaturet. I et siste forsøk på å få opp fødselstallene i samfunnet er hun tvunget til å bære frem barn for den mektige eliten.

LES MER PÅ F7.NO: KRITIKERROST DYSTOPISK SERIE PÅ HBO Ekstern lenke

Mer om Streaming Kilde og Foto: HBO