HC Andersen er tilbake på skjermen

29.05.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

HC Andersen er kjent både fra radio og TV, blant annet fra diverse programmer på NRK Radio og TV. Nå har han lansert sin egen TV-kanal, Sahaga TV, som ikke overraskende handler om HCs store lidenskap om dagen, nemlig DAB-radioer.

- Det er viktig for oss å vise frem digitalradioene fra POP så folk får inntrykk av egenskaper, bruksområder, størrelser og fasong. Det gjør vi best ved å produsere Sahaga TV. Dette er definitivt ikke NRK- eller TV2-standard, men vi får mange hyggelige tilbakemeldinger på Sahaga TV-produksjonene våre", sier han.

I den siste episoden av Sahaga TV handler det om POPyourSHOWER. - Mona snakker om å ta en dusj, vi presenterer nyheten du kan ha med i dusjen, og du kan vinne en dusj-radio hvis du er forhandler av POP fra Sahaga (eller mottar nyhetsbrevet vårt og ønsker å bli forhandler), sier HC.

Det er Mona Eriksen og HC selv som lager episodene av Sahaga TV. De er tilgjengelige på YouTube og på selskapets egen webside, www.sahaga.com. - Sahaga TV er først og fremst produsert med tanke på forhandlerne som selger POP over hele landet, men publikum er også velkommen til å bli bedre kjent med oss, legger HC til.

LES MER PÅ SAHAGA TV Ekstern lenke

Mer om Streaming Kilde og Foto: Sahaga