Se TV og bli kjent med barna

02.05.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Har du en tenåring i huset og vil lære ham eller hun bedre å kjenne? Det lønner seg å se de samme TV-seriene som dem! En ny studie utført av Netflix viser at foreldre som har sett Tv-serier tenåringen i huset ser på føler at de kommer nærmere sine barn. Overraskende nok synes tenåringen også at dette er bra!

Det er et velkjent problem at foreldre og barn sliter med å kommunisere, ikke minst når barna er tenåringer. Undersøkelser viser at 2 av 3 skulle ønske at de hadder mer å snakke om. 56 % av foreldre synes det er vanskelig å snakke med sine barn i tenårene, viser undersøkelsen.

Nå viser det seg at underholdning kan være løsningen. 74 % av tenåringene som er spurt i denne undersøkelsen sier at de gjerne vil snakke med sine foreldre om det de ser på. Begge parter synes dette er en fin måte å bli bedre kjent på. Foreldrene er en tanke mer ivrige enn barna, 89 mot 70 % synes det er en god idè.

Når det gjelder sensitive emner, som sex, mobbing og stress kan en TV-serie være helt perfekt. Faktisk synes 79 % av foreldrene og 65 % av tenåringene at det å se en TV-serie kan være en god start på den potensiellt pinlige samtalen.

LES MER PÅ F7.NO: HVORDAN KOMME NÆRMERE EN TENÅRING Ekstern lenke

Mer om Streaming Kilde og Foto: Netflix