Beste noensinne på Eurosport

30.11.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Kampen mellom Liverpool - Leeds bidro til at Eurosport Norge i går gjorde sin beste dag siden kanalen først gikk på lufta i september 2015. Det melder eieren Discovery Networks

118 000 seere så kvartfinalen i ligacupen mellom de to tradisjonsrike engelske klubbene i går kveld, og fikk dermed med seg at 17 år gamle Ben Woodburn ble historisk som Liverpools yngste målscorer gjennom tidene. Kampen var med på å gi Eurosport Norge en andel på 6,6 prosent, som er ny bestenotering.

– Det er gøy at folk setter pris på kanalen, og ikke minst er det viktig for oss at folk kjenner til den. Tiden går fryktelig fort mot Eliteserie-start 1. april, og da kommer Eurosport Norge til å spille en svært viktig rolle. Vi noterer oss rekorden, men vi håper den ikke blir stående så veldig lenge, sier Jan-Erik Aalbu, sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks.

Den gamle andelsrekorden for Eurosport Norge var på 5,7 prosent og kom 26. oktober i år. Kanalen følger opp med nytt oppgjør i den engelske ligacupen i kveld, når Manchester United tar imot West Ham. Sendestart er 20.55.

Mer om Discovery Kilde og Foto: TVNorge/Discovery

Følg oss på Twitter og Facebook