Slik blir høsten på TVNorge

27.06.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Jon Almaas får sitt eget show, en OL-sugen Magnus Devold legger ut på en lang biltur, Kongsvik får et nytt univers, et nytt humordrama følger en kompisgjeng på tomgang på Oslo vest, og julen blir spekket med stjerner, humor og blod. I tillegg ruller Eliteserien videre, og en ny og OL-preppet digitalspiller blir lansert. Dette er noe av det TVNorge og Discovery tilbyr sine seere til høsten.

– Denne høsten gjør vi mer av det vi er best på, nemlig norsk humor. Denne humorbuketten er den fyldigste vi har hatt på TVNorge. I vår testet vi ut en del nye sjangere og formater, og det gikk ikke helt etter planen. Denne gang kjører vi en litt tryggere meny, men med samme mål som alltid. Vi går for tittelen norgesmester i humor, sier Tine Austvoll Jensen, sjef i TVNorge og Discovery Networks.

Samtidig ruller den norske elitefotballen videre på Eurosport og Discovery. – Eliteserien har vært en suksess for oss hittil. Vi tangerte nettopp vår beste mai måned noensinne, og det er mye takket være fotballen på Eurosport Norge. Vi gleder oss til alle kampene og alt dramaet som venter utover høsten i Eliteserien, samtidig som vi forbereder oss til vårt aller første OL. Det blir en spennende og lærerik tid fremover, sier Jensen.

På flaggskipkanalen TVNorge har programdirektør Eivind Landsverk satt sammen det mest humorfylte sendeskjemaet kanalen har hatt. – I kampen mot våre konkurrenter, både fra inn- og utland, er det norsk humor som skiller oss ut på underholdningssiden. I høst går vi for nye humorgull, og vi har satt opp en svært innholdsrik meny for seerne våre, sier Eivind Landsverk. – Jon Almaas skal endelig på lufta med helt eget show, Harald Eia er tilbake med Brille, Magnus Devold skal kjøre helt til Sør-Korea – uten lappen, Lene Kongsvik Johansen kommer med ny Kongsvik-serie, Mandagsklubben returnerer, og vi får en blodig og humoristisk nedtelling til jul med vår nye adventskalender Jul i Blodfjell. I tillegg har vi stor tro på humordramaet Hvite gutter, hvor en festglad kompisgjeng på Oslos beste vestkant begynner å føle på at livet strammer seg til. Det er bare å glede seg, sier Landsverk.

Mer om Discovery Kilde og Foto: TVNorge/Discovery/Anita Arntzen

Følg oss på Twitter og Facebook