Hockey-fest på Eurosport i hele mai

03.05.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Fredag 5. mai droppes pucken mellom Sverige og Russland i hockey-VM. Det markerer også starten på Discovery og Eurosports tredje år med rettighetene til mesterskapet. Et mesterskap Eurosports faste hockey-ekspert har store forventninger til.

– Det blir meget interessant å se hvordan Petter Thoresen setter sammen laget. Det er også knyttet spenning til Patrick Thoresen og hva han igjen kan gjøre i et VM. Klarer Norge å ta seg til en kvartfinale vil det være en kjempeprestasjon, sier Espen «Shampo» Knutsen, og legger til: – Det er også spennende å se at Thoresen har valgt ikke å ta ut Mats Trygg. Det savnet vil nok bli stort.

I Frankrike skal Knutsen kommentere alle Norges kamper sammen med Eurosports nysignering Jørgen Klem. Sistnevnte debuterer i tospann med Shampo, og kommenterer hockey-VM fast for første gang, men det skal ikke stå på kjemien før det braker løs.

– Dette er noe jeg virkelig ser frem til og kjemien mellom oss føles bra. Shampo er faglig sterk og en mann som virkelig kan hockey. Vi skal gjøre vårt beste for å formidle hockey med entusiasme, vi skal være på puck, og forhåpentlig formidle landslaget rett til kvarten. Nå får vi bare håpe Mats Zuccarello rekker å bli med, sier Klem.

Mer om Discovery Kilde og Foto: Eurosport/Discovery

Følg oss på Twitter og Facebook