Harald Strømme slutter i Discovery

10.02.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Administrerende direktør i Discovery Networks Norge og Sverige, Harald Strømme, slutter i selskapet. Det samme gjør Sindre Østgård, Norden-direktør for digitale tjenester og utvikling. Strømme forlater selskapet etter åtte år.

– Harald har gjort en fremragende jobb for selskapet, både som leder for den norske og den svenske virksomheten. Vi synes det er trist at han nå slutter, samtidig respekterer vi avgjørelsen. Harald har sammen med resten av organisasjonen tatt TVNorge og Discovery fra å være en liten aktør i det norske TV-markedet, til nå å være blant de største, tydeligste og mest offensive. Vi skylder ham en stor takk og ønsker ham lykke til videre, sier Michael Lang, President, International Development, Digital and Discovery Nordics.

– Discovery er godt posisjonert for fremtiden, men eierne og jeg har ulikt syn på hvilke skritt som nå er nødvendige for å oppnå suksess. Derfor velger jeg å forlate selskapet. Vi skilles som venner, og jeg har stor respekt for Discovery og menneskene her. Etter åtte år ved roret, kan det uansett være forfriskende å skifte fokus, sier Harald Strømme.

Også Sindre Østgård forlater selskapet. Han begynte i selskapet i august i fjor, og har hatt rollen som Norden-direktør for digitale tjenester og utvikling. – Discovery har musklene som skal til for å lykkes med transformasjonen denne bransjen står overfor, men eierne og jeg har ulike syn på hva de nødvendige stegene bør være. Derfor velger jeg å forlate selskapet, sier Sindre Østgård.

Mer om Discovery Kilde og Foto: TVNorge/Discovery

Følg oss på Twitter og Facebook