Tett på Rosenborg på TVNorge

05.02.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Mandag 13. februar kl. 21.30 er det premiere på "Ingen banker RBK" på TVNorge. Dokumentarserien følger Norges beste fotballklubb fra innsiden gjennom et helt år, fra de kalde vintertreningene i februar til sesongens siste spark på ballen. Ingen banker RBK består av åtte episoder som skal sendes i forkant av fotballsesongen 2017, som en innledning til Discovery Networks' seks år med Eliteserien og OBOS-ligaen.

Kameraene har fått lov til å bli med klubbens spillere, trenere, ledere, banemannskap og fans gjennom hele 2016 når "Troillungan" forsøker å gjenta jubelsesongen 2015, da RBK overlegent sikret seg "The Double" og nådde gruppespillet i Europa League.

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen mener innspillingen av TV-serien passer til bransjen de er i. – Dette er et prosjekt vi har sagt ja til fordi vi vet at det er stor interesse rundt Rosenborg. Vi må lære oss å leve med distraksjoner samtidig som publikum nå inviteres til å være med inn i de innerste sirklene. Vi er en del av underholdningsbransjen, og nå inviterer vi alle RBK-fans og fotballsupportere til å ta del i dagliglivet i Rosenborg, sier Kåre Ingebrigtsen.

Programdirektør i Discovery Networks, Eivind Landsverk, er veldig fornøyd med å skulle produsere serien. – Vi har fått åpne dører og fri tilgang til alt som skjer i kulissene når Norges største og beste fotballag skal gjenta fjorårets suksess-sesong og kjempe om en plass i Champions League. Alle som opplevde RBKs storhetsdager i Europa på 90- og 2000-tallet, har et forhold til klubben, enten de vil innrømme det eller ei. Rosenborg er en klubb med fans over hele landet, noe som er unikt i norsk sammenheng. Vi er stolte og glade for å ha fått dette i stand, og tror dette blir et perfekt vorspiel til Tippeligaen starter på Discovery-kanalene i 2017, sier Eivind Landsverk.

I første episode av Ingen banker RBK sliter stjernespiller Pål André Helland med å kontrollere sinnet på trening, og han må i tillegg se seriepremieren fra tribunen. Det må også veteranen Micke Dorsin, som får en marerittstart på sesongen. Samtidig er det uenigheter i spillergruppa om internreglene, og de nye RBK-spillerne får bøter flere ganger om dagen.

Mer om Discovery Kilde og Foto: TVNorge/Discovery

Følg oss på Twitter og Facebook