Prebz og Dennis til OL for TVNorge

08.01.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

YouTube-stjernene Prebz & Dennis og Amalie Olsen blir med til PyeongChang når TVNorge og Eurosport skal sende vinter-OL i februar. Deres hovedoppgave blir å formidle OL-opplevelsen på sin helt egen måte – via YouTube og andre digitale flater.

Prebz & Dennis er i disse dager i hoppukebyen Innsbruck sammen med Amalie Olsen for å planlegge OL-oppdraget, og for å bli bedre kjent med sine kolleger i Eurosport-systemet. Trioen har til sammen over 360 000 abonnenter på YouTube, og vil lage OL-relaterte innslag på flere digitale plattformer. Det er TVNorge og Eurosport som sender OL i PyeongChang. Samtlige øvelser vil også være tilgjengelig gratis på Eurosport Player for alle som ønsker å prøve TV-husets strømmetjeneste for sport.

– Jeg gleder meg mest til å oppleve Korea igjen og få se en så gigantisk begivenhet som OL live. Det kommer til å bli masse snaps og morsomme videoer på YouTube-kanalen vår, sier Dennis Vareide, som har størst forventninger til langrennsøvelsene, hvor han setter sin lit til at en gammel helt finner formen i tide. – Jeg håper å få se at «the one and only» Petter Northug tar en OL-medalje.

– Jeg er veldig stolt over å kunne være med på dette. Jeg synes det er utrolig kult å kunne se OL i virkeligheten. Pappa ble litt sjalu da han hørte at jeg skulle dra, sier Amalie Olsen. Fra før er det klart at komikeren Magnus Devold, den tidligere langrennsløperen Tomas Northug og artisten Dagny reiser til OL-byen som en del av Eurosport og TVNorges digitalteam. Deres oppgave blir å formidle festen fra andre ståsteder enn de som benyttes under direktesendingene fra arenaene.

Mer om Discovery Kilde og Foto: TVNorge/Discovery/Eurosport

Følg oss på Twitter og Facebook